Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1428 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Taaaak... jak zapowiedzialem od dzisiaj poszukuje rozpaczliwie

Kwalifikacje mam udokumentowane.. posiadam tez umiejetnosci i niezbedne doswiadczenie..

Doskonale rzadze i wydaje polecenia .. Tak sobie przemyslalem.. z ta prezydentura to nieglupi pomysl ..
..tylko nie wiem gdzie CV wyslac.. i co tlumom obiecac.. hmmm.. *rozwiazanie konkordatu(?), *opodatkowanie czarnych(?), *wprowadzenie wiz dla amerykanow(?), *personalna odpowiedzialnosc za decyzje urzednikow(?)..

Mam szanse??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Sethur napisał:
Taaaak... jak zapowiedzialem od dzisiaj poszukuje rozpaczliwie

Kwalifikacje mam udokumentowane.. posiadam tez umiejetnosci i niezbedne doswiadczenie..

Doskonale rzadze i wydaje polecenia .. Tak sobie przemyslalem.. z ta prezydentura to nieglupi pomysl ..
..tylko nie wiem gdzie CV wyslac.. i co tlumom obiecac.. hmmm.. *rozwiazanie konkordatu(?), *opodatkowanie czarnych(?), *wprowadzenie wiz dla amerykanow(?), *personalna odpowiedzialnosc za decyzje urzednikow(?)..

Mam szanse??

Masz szanse...
Obiecuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
I moj glos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Sethur - moj glos dolaczam do poprzednikow !!! Bankowo cie popre -glosujac na ciebie . Tylko juz nic nie obiecuj !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A co ze stanowiskiem dyktatora - oszczedzisz sobie wyborow i dyskusji i tej calej przecenionej idei o
demokracji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Jak Sethur zostanie prezydentem to bedzie potrzebowal pierwszej damy u swego boku.

Zglaszam swa kandydature i oddaje glos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
barbara67 napisał:
A co ze stanowiskiem dyktatora - oszczedzisz sobie wyborow i dyskusji i tej calej przecenionej idei o
demokracji

Hehe... no nie robcie ze mnie bezdusznika... Do tego spokojniutko dojdziemy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja tez moge oddac głos, ale wzamian za stanowisko, dzieki ktoremu bede mogła korzystac z sofy , np. odpoczywaczka prezydenta. Bym sobie na sofie lezala i ogladala TV " tani pląs z chwastami"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jakie stanowisko chce hilton ?
przecież ona się na niczym nie zna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Harry, na odpoczywaniu ja sie znam jak malo kto. I nie wchodź mi w parade bżdzino na wydechu Za s mi mieszasz szyki?? W garze se zamieszaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok